דובי

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

15/01/2015 | 06:44 | מאת: רק שואלת

שלום ליאת, איך היית מגיבה אם מטופלת הייתה קונה לך דובי במתנה? אני רוצה לקנות לשלי, אך מפחדת שיגרום לגיחוך מצידה. היא לא כזו צעירה בגיל. תודה

18/01/2015 | 15:05 | מאת: מיכ

לא נראה לי שהיא תלעג...זה דווקא חמוד..בטח פשוט תשאל מדוע דובי..אולי הוא מיצג משהו בקשר שלכן? ותנסו לברר....אני קניתי פעם למטפלת שלי פייה מתחת לעץ..זה היה משהו בנינו...הכל לגיטימי בטיפול.

היי רק שואלת זה מאד חמוד בעיני :) ואני לא רואה סיבה לגיחוך. זה ברור שמתנה כזו יש לה ערך סימבולי ואולי אפילו תדברו על זה, אם תרצו, ואם יש לה ערך שכזה אז למה לגחך? ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה