טראנס

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

05/01/2015 | 23:32 | מאת: הייתי בת

כואב לשמוע אותך בוכה בלילה קשה להבין אותך כשאת שותקת המילים שלי לא עוברות בך לא עוזרות לך ואני מיואש. את שוכבת במיטה לא רוצה לראות אף אדם,גם לא אותי ואני מחבר את שתיקותייך לשלי מדמיין אותן יושבות על הספסל ושותקות יחד..שותקות על כאב ועל אבדן,שותקות על שמחה שהייתה כאן פעם. את הולכת לאיבוד ולא עונה,רק העיניים שלך ממלמלות לי כמה קשה כמה את לא רוצה יותר ושהבטחת שלא תנסי ואני לא סומך עלייך. אני רואה את המבט שלך. וזה מספיק לי.

יש מצבים שבאמת קשה להגיע אל האדם כאשר הוא חווה אותם שומעת שאתה מנסה... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה