קשה כל כך

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

04/01/2015 | 16:40 | מאת: sigal

עטופה בשתיקה כמו חומות על הלב עטופה בשתיקה של כאב עטופה בשתיקה עצובה ושותקת הכי בטוח להתעטף בשתיקה ובפנים הלב צורח... כל כך לבד

05/01/2015 | 21:30 | מאת: מיכ

הי..אם בפנים הלב צורח אולי העטיפה היא רק יפה מבחוץ...אולי כדאי לנסות לפתוח את העטיפה לאט לאט שלב אחר שלב בקצב שמתאים לך ולנסות לגעת גם אם קשה? כל כך מבינה את השתיקה זה קורה וקרה לי הרבה....אם לא תפתחי תשארי במקום הבודד הזה....השאלה מה עדיף... איתך בשתיקה בינתיים אם מתאים , מיכל

ואם כבר לבד אז לפחות בתנועה...איתך ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה