לא יכולה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

26/12/2014 | 15:24 | מאת: שי

ליאת,אני לא יכולה לקבל טיפול. אני בכלל לא יודעת איך. היום ישנתי בחוץ. לא התכוונתי אבל לפעמים זה עדיף. אני מפחדת

28/12/2014 | 10:49 | מאת: מיכ

הודעותייך נגעו לליבי...רציתי לומר לך שיש מוצא!!!! אפשר לפנות לטיפול אנונימי, איש אינו חייב לדעת שאת הולכת, יש בחינם, את שומעת? חינם!!! יש מרכזים לבריאות הנפש....בבקשה טפלי בעצמך, אם את כותבת כאן סימן שאת רוצה ואכפת...את יכולה כמובן להמשיך לכתוב כאן, אבל בבקשה טפלי בעצמך, עשי משהו טוב למענך!, איתך, מיכל

אנא קראי מה שמיכ כתבה והיא מאד מאד צודקת! אפשרי לקבל טיפול, אפשרי להעזר. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה