סתם מחשבות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

23/12/2014 | 19:39 | מאת: שי

תודה שענית. זה לא מובן מאליו אפילו שזה פורום. טוב לי לכתוב כאן.. לא טוב לי בפנים. אני לא אוהבת אותי. אבל טוב לי לכתוב ופתאום אני מרגישה שאפשר להתגבר על הכל. ואהיה כנה. אני יושבת עכשיו בתחנת אוטובוס..מחכה. ורוצה לישון. וכסף. ובעצם לרגע לא בא לי כלום..אפילו לא בא לי שיהיה טוב.מבינה שטיפול ישנה. אבל אני מפחדת להפסיק. אני לא רוצה שיטפלו בי ויעזרו לי במצבי הנפשי. אני רוצה שיהיה לי בית. אני רוצה תנור ומיטה.. משלי.

היי שי הכי מובן בעולם, לרצות בית תנור ומיטה... שוב אומרת אולי טיפול יכול לעזור להוביל גם לשם, אולי הוא יעזור לך להרגיש עוד תקווה אפילו יותר ממה שאת מרגישה כעת... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה