המלצה לעזרה דחופה ועצה!

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

19/12/2014 | 08:02 | מאת: "שליו"

אני כל הזמן כועס ועצבני וכמובן שזה יוצא אך ורק על המשפחה שלי וכל יום אני חושב שאצליח לשנות את זה ואני לא מצליח ויותר גרוע מזה שלא עוברת לה שעה בבית בלי כעס וריבים וזה משפיע על כולם כבר!\בבקשה המלצה ועצה לאן לפנות בכדי לטפל בכך כמה שיותר מהר. (בעבר שמעתי על אורה גולן אך נשמע לי תמוהה האם?)

היי שליו חשוב לפנות לטיפול, כעס בדרך כלל מצביע על איזשהו קושי שנמצא מתחתיו שאינו מטופל. ממליצה לפנות למקום רציני ומכובד רצוי למטפל פרטי ולא למכון שמציע פתרונות קסם. אין פתרונות קסם כאשר מדובר בנפש האדם אלא טיפול טוב שבדר"כ נעשה ע"י מטפל מנוסה וכדאי לברר לפני שפונים. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה