בודקת

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

18/12/2014 | 23:46 | מאת: שי

שלום, אני בת 22 בלילות אני עובדת ברחוב. כבר כמה שנים. אתמול הגעתי להחלטה שאני מפסיקה. וכמו כל כמה זמן שאני מחליטה,שוב אני כאן. אני לא יכולה להיות בטיפול מכל מיני סיבות ומבקשת כאן רק מילים שיקלו.

היי שי, הודעתך כאבה לי מאד...גם מהמצב שאת נמצאת בו וגם מאי היכולת להיות בטיפול. האם את בטוחה שטיפול לא יכול לעזור? גם אם טיפול דרך גוף ציבורי כלשהו שלא תאלצי לשלם? מבינה שאת מחפשת מילים מנחמות והמילים שלי הם בעיקר שאני מבינה כמה זה קשה קשה זו מילה קטנה למה שאת בודאי מרגישה, אני מציינת גם את הפנייה לטיפול גי אני רואה באפשרות כזו תקווה ואני רוצה שהמילה תקווה תהיה גם אצלך, הלוואי... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה