טריגר

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

18/12/2014 | 17:22 | מאת: sigal

קשה לי כל כך לקחתי כדור פניתי למטפלת לעוד פגישה לא יכולה הוחמר מצבי עוד יותר . פניתי לרשת תמעכה לא הגיבו בעלי לא יכול להכיל אותי הילד בבית לא יכולה לבכות רוצה להרוג אותי ואף אחד חא שומע זה כמו פעם בדיטק ואני לא מוותרת ופונה לעוד ועוד אנשים אבל די כמה אפשר אז שוב אני לעצמי עם הגאב הבילתי נסבל הזה די לא עומדת בזב .ממש קשה לי לא מצליחה להאסףךךך

היי sigal לפעמים החוויה של להיות לא מוכל היא כ"כ חזקה שכמעט קשה להרגיש גם את ההכלה כשהיא נמצאת או את חלקיות ההכלה. חושבת שבמצב כזה הכי טוב בכל זאת לרכז כמה שיותר אצל המטפלת ואצל השאר רק בחלקיות אחרת אכן הכל מציף מאד, ליאת

22/12/2014 | 07:20 | מאת: sigal

הייתה האופציה הראשונה. לא הייתה זמינה . לפי טעויות ההקלדה תביני איך הייתי זה תמיד רגע לפני שהורגת את עצמי . מנסה בכל זאת למצוא מישהו שיהיה שם להרגיע . ותמיד זה יוצא שאני נשארת לבד . אין לי עדין מספיק כלים להיות עם ההרס הזה לבד . זה תמיד נגמר בסימנים על הגוף .שבוע זה המון זמן לבד .

מנהל פורום פסיכותרפיה