ריגוש מתח ודרנלין

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

13/12/2014 | 19:04 | מאת: איצו

שלום בן 46 סוחר בבורסה וכל פעם שנכנס לטרייד מרגיש את הגוף נדרך ופעימות לב ותחושת מתח ולחץ נלוות ...כנראה כתוצאה מעליית אדרנלין בגוף...האם אני יכול להגיע למצב של שליטה בריגוש ובמתח בזמן המסחר ?

היי לך האדרנלין והריגוש בהחלט עשויים לאפיין את העיסוק שלך השאלה היא האם אתה חש שהחרדה שנלווית לכך בדמות דפיקות הלב/מתח מפריעה לך לעשות את מה שאתה עושה או שניתן להכילה? לא סתם יש הרבה אנשים שאינם בנויים לעיסוק של סחר בבורסה, צריכה להיות סבילות די גבוהה למצבי חרדה. במידה וזה מפריע לך וזהו עיסוקך היוםיומי ישנה שיטה שנקרית ביופידבק שבה ניתן ללמוד לשלוט יותר טוב על תגובות חרדה כגון אלו שתיארת. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה