קבלת החלטות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

11/12/2014 | 00:33 | מאת: עמית

חודשיים שלמים מתכוננת לטיול השנתי הזה. אני גננת בגן מיוחד הגננת המובילה,הטיול הזה אמור לגבש והוא מסורת של הגן שלי כבר שנה רביעית. מכינה את הילדים למה הולך להיות במדבר מה זה המדבר מה יש בו איזה חיות חיות שם ולמה דווקא שם..הייתי אמורה לגרום לזה שהצוות יגובש ותמיד כל כך נהדר לנו יחד בטיולים האלו,בערבים.. אבל אמא של החברה הכי טובה שלי שגדלתי אצלם בבית,אושפזה היום וכנראה לא הולכת לצאת מזה. אולי עוד הלילה או בשעות או הימים הקרובים. איך אסע?!?! אני לא מצליחה לקבל החלטה.

היי עמית, נשמעת לי החלטה קשה מאד ולא פשוטה ומבינה את ההתלבטויות. קשה לי לקבל החלטה במקומך משום שרק את מבינה ומכירה את כל הנסיבות וההתרחשויות. האם יש מישהי שיכולה להוציא את הגן כמובילה במקומך? האם אפשרי שתצטרפי בהמשך? לא יודעת צריך לנסות לחשוב יצירתית וגם לתת בסופו של דבר לאינטואיציה להוביל מה נכון לך ומה לא. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה