.

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

10/12/2014 | 23:42 | מאת: .

היי ליאת.. את אומרת שתמיד כאן יש מקום לכולם.. אבל הייתי בפורום השכן, הבאתי את עצמי.. מי שאני - זו השנואה ובסופו של דבר קיבלתי תגובות שאני בלתי נסבלת (מהמנהל), מעצבנת, שאני צריכה להתבייש בעצמי.. גם מבנות אחרות.. והכל הגיע מזה שלמנהל הפורום נמאס ממני.. נמאס לו מזה שאני חוזרת על כך שאיני סובלת את עצמי. וזה הרגיז אותי שאני מקבלת יחס שונה ואחר וחסר סבלנות, ואמרתי לו את זה, עד שהוא התעצבן לגמרי או לא יודעת מה עבר עליו.. הוא אמר שהוא התייאש ממני ושנמאס לו ושהרים ידיים ושהוא לא רוצה אותי בפורום, וכמובן תגובות לא נחמדות מהבנות שם.. מה שהרגיז אותי יותר.. ואז החזרתי לו כל מיני דברים.. אמרתי לו שהוא מתייחס אליי אחרת ושאיך הוא סותר את עצמו שמצד אחד הוא אומר שמטפל צריך להלחם על המטופל ומצד שני הוא מוותר (למרות שזה פורום).. בכל מקרה, הוא לא מעלה הודעות שלי יותר... ואני כל כך כועסת, ולא יודעת מה לעשות... לא רוצה להיות שם, לא אוהבת את המקום הזה ואני ממש לא אוהבת אותו. אבל אני כל כך כועסת וזה כבר תקופה שאני לא יכולה לשכוח את זה... כל הזמן אני ניכנסת לשם וכותבת לו והוא לא מפרסם את ההודעות שלי ולא עונה לי.. הוא לא נותן לי להשתחרר ממנו... זה כל כך מכעיס אותי.. וגם הוא נורא נורא נורא נורא פגע בי (ואני אומרת את זה למרות שאחת הבנות שם אמרה לי שאפסיק לרחם על עצמי או להתמסכן.. משהו כזה) הוא באמת פגע בי... איך אוכל להשתחרר מזה? מה דעתך על כך? אני לא יודעת מה לעשות.. גם.. אני מרגישה שאין לי מקום בעולם הזה, ושאפילו באינטרנט הגעתי למצב שלא סובלים אותי ממש... ואני יודעת שיש פה בנות שנמצאות גם שם... אז כנראה שיבינו שזו אני... מקווה שלא יתחילו להגיד גם פה שאני בלתי נסבלת

היי נקודה אני לא מכירה את ההתרחשות שאת מתארת ולא הייתי עדה לה כך שאיני יכולה לומר מה הביא לכל זה אבל כן נשמע שאת אומרת שקורה משהו שבו את תמיד מגיעה לאותה "נקודה" אפרופו של "לא נסבלת" וזהו שחזור שאפשר לעבוד עליו רק בטיפול. פורום אינו טיפול ולכן לא נשמע לי מאד חשוב שמנהל הפורום יגיב/לא יגיב, הכאב סביב אי תגובתו הוא הכאב שלך שכנראה קורה בעוד מקומות וזה כפי שאמרתי נושא לטיפול... אני מקווה שאת מטפלת בזה, זה יעזור לך גם לשחרר את הנושא של ההתרחשות שקרתה בפורום ובכלל בחיים שזה הכי חשוב, ליאת

11/12/2014 | 18:19 | מאת: .

כאב לי הדברים שהוא אמר לי ואיך שהוא התייחס אליי.. הוא ענה לי בציניות וזלזול מההתחלה.. אמר שאני "משפריצה" שחזורים, משמיעה קולות נהי ובכי וכל מיני התבטאויות כאלה.. וכמובן הוא אמר במפורש שאני בלתי נסבלת.. מה יש לי לטפל בזה? הרי הוא אמר לי את הדברים האלה, הוא חושב שאני בלתי נסבלת - משמע אני באמת כזאת. הוא העיף אותי מהפורום .. אמרתי לך שאני חסרת קיום.. אין לי כוח והוא איש מקצוע.. אם הוא הגיע למסקנה הזאת אני כנראה באמת כמו שהוא אומר...

11/12/2014 | 22:35 | מאת: סיגל

שלום נקודה, מכירה את המקרה מהפורום השני. רוצה להזכיר לך בחיוך ובחיבוק כי היו גם בפורום קולות אחרים, שרצו לקבל ולחבק , להבין ולהגן. נכון, זה לא כמו לקבל ממנהל הפורום, אבל זה עוד לב... תזכרי :-) וזה נכון מה שליאת כותבת בנוגע לעבודה בטיפול, ואני זוכרת שאת בטיפול אצל מקסימה אחת , וזכית.

15/12/2014 | 18:55 | מאת: .

אני לא אגיד שכבר המאסתי את עצמי על רוב הפורום, אפילו על החמדות ביותר... תודה על התגובה שלך.. ובאמת זכיתי איתה..

מנהל פורום פסיכותרפיה