וגם

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

04/12/2014 | 18:44 | מאת: ××××

מרגיש/ה שנניח והייתי מצליח/ה ללכת לטיפול ונניח שהמצב היה טוב,איך מתמודדים עם כל השקרים להם כבר אין באמת דרך חזרה. מרגיש/ה שאצטרך לברוח לחו"ל ולהתחיל בגיל 27 חיים חדשים לחלוטין.

07/12/2014 | 22:40 | מאת: מיכ

בתור התחלה...פשוט לומר אם אתה גבר או את אישה? למרות הפחד? והמטפלת שלי אומרת שהפחד יותר גדול מהמציאות...אז אני מציעה להתחיל לתרגל פה לספר על עצמך קצת.. אבל בכנות :) ובמקביל לספר למטפל את החששות מביקורת..דווקא אני הרגשתי רצון עז לשינוי, בהצלחה.

מתמודדים אט לאט, צעד צעד על פי קצב שבו תוכלי לעמוד בו וגם זה משהו שניתן לדבר עליו בטיפול. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה