חשד ופחד..

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

02/12/2014 | 14:34 | מאת: מיכ

בגלל סודיות של ילדה בגן...לא יכולה לשתף הכל אבל קצת אשתף...ליאת, סומכת עלייך שאם אסור אז לא תפרסמי...טוב? ילדה בגן עצובה רוב הזמן...פסיכו' עוקבת...תצפיות עליה בגן, ובדרך לאבחון...הורים גרושים יש אבא חורג גם...היא לא שיחקה היום עם הילדים הייתה בצד....שאלתי למה את לא משחקת אמרה שעייפה אח"כ אמרה שלא ישנה בלילה שאלתי מדוע...אמרה שכואב לה שאלתי איפה? אמרה ביד, ילדה בת 4 וחצי....שיחה משונה כזו....ונסגרה ולא רצתה עוד לשוחח....אז עזבתי אותה.....אני פוחדת...הילדה כבר תקופה מאוד עצובה, די לבד....היום קצת נבהלתי.... אולי קורה משהו??? ליאת, אני פועלת עלפי הכללים והחוק, פוחדת...האם יש סיבה לכך?????האם סתם חושדת????? איך אדע?????? כתבתי למטפלת שלי...רציתי שתהיי, שתענה...שאולי תעיר את עיניי..ופתאום סתם בוכה ובוכה.......היא ענתה שלא קראה כי הנייד נכנס עכשיו לתיקון והיא תהיה בלי נייד... אני בוכה...כל היום חשבתי עליה.ועכשיו בוכה עליי גם....על הילדה העצובה..אולי אני רגישה מדיי? אולי סתם....

היי מיכ, יכולים להיות הרבה הסברים למה שעובר על הילדה ולכן חשוב שהפסיכולוגית של הגן מעורבת. תפקידך הוא לומר את ההתרשמות תפקידה הוא להחליט האם יש צורך בהתערבות נוספת. אל תקחי הכל עלייך. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה