ניתוק

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

02/12/2014 | 00:51 | מאת: פול

היי. לא מזמן רשמתי לך על החוסר שביעות רצון שלי לגביי הטיפול ועל הדרך פעולה שלו. לאחר עזיבת החדר בעצבנות לא היה ברצוני לקבוע פגישה נוספת יש אף לציין שבתחילת הפגישה התוודתי שלא היה לי רצון לה להגיע לפגישה הזו מראש. בחרתי שלא לקבוע תור נוסף ונעלמתי... האם סביר שינסה לבדוק האם הכל תקין?

היי פול, סביר- בהחלט, אבל עדיין לא כל המטפלים ינקטו בגישה זו. עניין של גישה. יתכן שהמטפל/ת רוצה לראות שהמוטיבציה לטיפול באה ממך כי משם גם הדרך לשינוי. ליאת

08/12/2014 | 03:44 | מאת: פול

יש מוטיבציה, אני תוהה האם הוא מבין שזה החלק שמתקיל אותי גם ביום יום, והבדיקה של חשיבותי בעייני האחר והצפיה לחיזור . אני ממש כועסת על זה שהוא לא קולט אותי אחרי תקופה נכבדה, שאינו מגלה אף מאמץ ביוזמתו לראות מה עומד על הפרק ולמה אני כועסת, חותכת ככה מהטיפול ותולה הכל באיזה עניין מוטיבציוני. ככל שעובר הזמן אני מרגישה שאני עולה על איזה עץ שלא אוכל לרדת ממנו, אין פידבק מהדמות הטיפולית מה שמחזק את שאר הקשרים שחכתי מהם.

מנהל פורום פסיכותרפיה