שקרים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

01/12/2014 | 15:29 | מאת: ××××

שלום. אני משקר/ת כל הזמן. ללא כל "סיבה" שקרים מזעזעים ללא נקיפות מצפון. שקרים נבזיים ויותר מזה,גורם/ת לאנשים לעשות דברים מסויימים עי שקרים. אני בן/בת 27 ואני ככה מאז שאני זוכר/ת את השקר הראשון בגיל 6.. אני מודע/ת למצבי אך אינני יכול/ה להפסיק. אני מחפש/ת תשומת לב מאנשים מבוגרים ממני בהרבה עי שקרים כנל גם פסיכולוגים להם אני מספר/ת שקרים ונעלץ/ת לעזוב את הטיפול ולעבור למטפל אחר. אינני מצליח/ה לצאת מהמצוקה הזו וחושב/ת הרבה על התאבדות. אבל אפילו להתאבד זה בלתי אפשרי כי התאבדות תגרום לגילוי כל מי שאני על ידי אנשים קרובים. משפחה,חברים,מכרים,מטפלים. הכל יתגלה ואפילו למות אני מפחד/ת. יש לי חיים מלאים ועבודה שאני טוב/ה בה,מוערך/ת..אבל לכולם אני משקר/ת כל הזמן שקרים שונים גדולים וקטנים נוראיים ופחות.. אני כלוא/ה בתוך עצמי וכל כך לבד שלפעמים אני מרגיש/ה שאני עומד/ת להשתגע. כמעט מאמין/ה לשקרים של עצמי. הצילו בבקשה אני לא רוצה יותר לחיות. חשוב לי לכתוב כאן שבכל מה שכתבתי כאן כתבתי רק אמת. תודה לכם..

היי לך נשמע שאימצת את השקרים כאיזשהי דרך התמודדות עם כל מיני מצבים והדרך הזו לא רק שאינה עוזרת כבר אלא מפריעה ומאמללת מאד. אני מאד ממליצה לפנות לטיפול שבו תוכל/י להבין מדוע בחרת בדרך הזו וכיצד אפשר ליצור דרכי התמודדות אחרות, זו דרך הרבה יותר טובה להפסיק את הסבל מאשר התאבדות שממנה אין דרך חזרה. חשוב שתאמין/יני שאפשר לעזור לך בדרך טיפולית ואפשר! ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה