מטפל משעמם

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

21/11/2014 | 04:07 | מאת: פול

היי... נשמע שהרוב פה די מרוצים מהמטופלים, קשורים אליהם באופן כלשהו (שלא נדבר על התלותיים).. במקרה שלי הוא סתם אובייקט להשמיע לעצמי את הקול הפנימי.. בפעם האחרונה רציתי לבטל אבל אני לא מרשה לעצמי כי אני מאמינה בהתמדה ותהליך, בסוף יצאתי משם עצבנית... לפחות הפעם הוא הצליח להזיז משהו אבל לא לכיוון הנכון.. בקיצור הוא משעמם, אין קונטרה, הוא עצלן.. בתור מישהי שעובדת בתחום הפנימיות אני לא יודעת עד כמה לשקף, לסכם את דבריי ולהגיד לי מה הדרך הנכונה (שאני כבר יודעת מה היא אמורה להיות אבל מה לעשות שהיישום קצת יותר בעייתי) זה לא נראה לי מספיק. אז כן.. את תגידי שאני צריכה לדבר איתו על זה.. אבל זה הדרך עבודה שלו איך זה כבר יעזור?

היי פול טוב...דווקא לא אומר שאת רק צריכה לדבר איתו :) אם כי כמובן זה גם חשוב מאד. דווקא בעיקר רציתי לומר שתגובות המטפלים קשורות גם לאישיות שלהם ולא רק למה שנלמד. בהחלט יש מטפלים יותר "שקטים" ויש כאלו שהינם יותר "דברנים" , יש כאלו יותר אקטיביים יש יותר פסיביים, זה גם עניין של שיטה או הכשרה אבל לא רק...ולכן לאורך זמן אם זה מפריע לך צריך לחשוב גם האם המטפל הזה מתאים לך ולאישיותך.. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה