נכון

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

16/11/2014 | 15:10 | מאת: דור

תודה ליאת..מחמיא לי מאוד מאוד שאת זוכרת אותי.. אני מרגישה מספיק אנונימית בכדי לומר פה שניסיתי להתאבד חמש פעמים. שמתוכם הייתי פעמיים בסכנת מוות קריטית. ואני שמחה שאת כותבת שיש פאר גדול בין לפנטז לבין לעשות כי זה לא היה ברור ונפרד לי. תודה. המטפלת שלי באמת חכמה ולא לוקחת אותי סחור סחור.. לפעמים אני מרגישה שהיא ישירה מידי,ולפעמים נדמה לי שהיא דואגת יתר על המידה. כשאמרתי לה שהדאגה שלה מבהילה אותי,ושהיא גורמת לי לחשוב שהיא תאשפז אותי,היא אומרת לי שהיא לא תאשפז אותי שוב ושהיא יכולה לדאוג גם מדברים שהם לכאורה קטנים. ושצריך לדבר גם על הקטנים כדי למנוע הדרדרות.. אני לא יודעת מה לחשוב ולא יודעת למה כל כך מציק לי שהיא בדאגה הזו.. דור.

היי דור, יתכן שהמטפלת מנסה להרגיש יחד איתך את הדופק, לראות מתי חשוב שתהייה ישירה, מתי חשוב שתדאג, מתי לא, זה מן ריקוד עדין כזה שאני מניחה שאתן מנסות לרקוד אותו באיזשהו תיאום,תנסי לראות זאת באופן שהיא פשוט עוזרת לך לשמור עלייך (ועל אלה) אולי הדאגה שלה משקפת לך משהו על עצמך ואת מנסה להבין דרכה מה היא רואה שאולי את לא? אבל דאגה היא טובה! לא מבהילה כי שוב- זה אומר שיש שמירה, ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה