געגוע

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

15/11/2014 | 20:28 | מאת: ורד

היי ליאת עזבתי את הטיפול המטפלת שלי היא מתנשאת, היא מניפולטיבית. היא גם לא אמינה, לא ישרה ולא שומרת חוק ולא יכולתי להישאר אצלה יותר אבל אני מאוד מאוד מאוד מתגעגעת אליה, היא הייתה משמעותית עבורי והיא חשובה לי מאוד. אני לא מצליחה להפסיק לחשוב עלייה... מה לעשות עם כל הרגשות האלה? למה אין פיקוח על מטפלים? והם יכולים לעשות מה שהם רוצים... זה לא בסדר.

היי ורד מצטערת לשמוע...אבל אם אלו היו התחושות אז אולי עדיף כך. תמיד יש פיקוח ...לא מבינה למה את מתכוונת שאין פיקוח.לא חושבת ש"מטפלים יכולים לעשות מה שהם רוצים".היו לה גם צדדים טובים ומשמעותיים מבחינתך אז כנראה שאת מתגעגעת לחלקים הללו וזה נורמלי ומובן, מקווה שתמצאי מישהי מתאימה יותר, ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה