לא הבנתי את הפורום

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

04/11/2014 | 19:59 | מאת: קרן

שלום, נכנסתי לפורום כדי להתייעץ על משהו,אבל ממה שאני קוראת אנע מבינה שמדברים פה על היחסים והקשר בין מטפל למטופל? אם אני טועה, אז ההתייעצות שלי היא כזו: אני בת 26 לפני שנתיים עברתי תאונה קשה כשנסעתי על האופניים שלי. הנהג שאיתו התנגשתי,טוען שעשיתי את זה בכוונה,שראיתי אותו והחלטתי להיכנס בו. אני לא יכולה לומר כלום כי איבדתי את ההכרה והייתי מורדמת ומונשמת הרבה זמן בטיפול נמרץ. כעסתי מאוד על הטענות כלפיי,בעיקר הרגשתי שאין לי שליטה על מה שקורה,כי אני לא זוכרת בכלל.. לפני כמה ימים החלטתי שאני עולה שוב על האופניים ונוסעת לגלוש דרך אותה הדרך שעשיתי בה את התאונה. עברתי את הכביש המקולל הזה והרגשתי כאילו אני באקסטרים. אנדרנלין מטורף והנשימה נעצרה לרגע. זה היה נעים. אחרח זה כשישבתי בחוף קרה לי דבר מפחיד.. פתאום אני נזכרת במה קרה לפני שנפגעתי. וזוכרת ממש שחשבתי שאני לא רוצה יותר להיות בשום מקום..ושראיתי את האופנוען והחלטתי במן החלטה מהירה,שאני לא עוצרת. אני לא יודעת מה לחשוב על זה. תוהה אם יכול להיות וכמה מתוך זה,האופנוען שטוען טענות,הכניס לי את זה לראש וגרם לי להאמין,או שזה מה שבאמת קרה. מה הסיכוי שאני מושפעת בכל הדיבורים בבתי משפט והסיפור שלו? תודה ומקווה שזה מתאים לפורום הזה..

היי קרן הפורום נועד גם כדי לדבר על יחסי מטפל מטופל וגם כדי להעלות שאלות בנוגע לכל מיני בעיות וסוגיות רגשיות כפי שהבאת את שאלתך. אני חושבת שהתאונה שעברת הייתה ארוע קשה ואולי אפילו טראומתי וככזה הוא דורש שתתייחסי אליו גם באופן הרגשי. בין אם נזכרת במשהו ובין אם הושפעת ממה ששמעת אלו נושאים שחשוב לבררם בטיפול רגשי תוך כדי דיבור בכלל על הארוע ועל התאונה. זה מאד חשוב להמשך תפקוד תקין בחיים משום שיתכן שאם לא תטפלי בזה אז תחווי השפעות רגשיות של הארוע גם בתחומים אחרים בחייך, ליאת

21/11/2014 | 03:48 | מאת: פול

נשמע בול כמו אחת המטופלת מהסדרה בטיפול עונה 1

מנהל פורום פסיכותרפיה