שאלה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

30/10/2014 | 17:08 | מאת: נעמה

ליאת,האם היית שמחה אם מטופל שלך,שעזב בכעס טיפול ממושך,וניתק מגע בלי סיום מסודר היה מבקש להפגש אחרי נתק ממושך כדי לדבר על הדברים? או שהיית מעדיפה שהמצב ישאר כמו שהוא? האם גם למטפל יש צורך להסתכל על הדברים בפרספקטיבה של זמן ולהבין את התהליך?תודה,נעמה

היי נעמה חד חלק - כן. אני חושבת שגם למטפל יש רצון לסגור דברים וללבן דברים ולעיתים אפשרי לעשות זאת דרך פרספקטיבת המרחק. תמיד נעים יותר לשני הצדדים לסיים טיפול ממקום נינוח גם אם מדברים על מה שהיה חסר בטיפול, מאשר משהו שנסגר באופן לא נעים. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה