ליאת

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

28/10/2014 | 21:52 | מאת: מיכ

למרות הקושי כתבתי לאחרים פה...כל כך עצוב וקשה לקרוא, בבקשה בואי לענות כמה שיותר מהר :( לפעמים נראה לי נצח לחכות לך...סליחה שכך מרגישה ויודעת שהכל בהתנדבות ואת מאוד מאוד אמפתית ובטוח עסוקה בדברים אחרים....הפעם קשה לי עם ההודעות...בבקשה בואי להרגיע:( לא קל לי בזמן האחרון. מ.

מיכ יקרה, תודה על תשובותייך לאחרים ועל הדאגה זה מקסים ואמפתי מצידך. אז, עניתי :) ליאת

29/10/2014 | 11:22 | מאת: מיכ

שהגעת וענית..ובכלל שאת פה, מרגיע אותי לפעמים עצם הידיעה שאפשר תמיד לכתוב לך ואת תבואי לענות ברגישות המיוחדת שלך,תודה

מנהל פורום פסיכותרפיה