עיבוד חוויות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

26/10/2014 | 07:10 | מאת: ורד

היי ליאת, יש מצבים שבהם יש פער בין החוויה הרגשית בזמן מסוים, לבין איך שמעבדים אותה בראש אח"כ. ממה זה נובע? האם זה נועד להגן עליי איכשהו? לפעמים בפגישה אני מגיבה בצורה מסויימת, וכשחושבת על כך בבית אני מבינה שהייתי צריכה להגיב הפוך או אחרת לגמרי. וגם דברים שהמטפלת אומרת מקבלים פרשנות אחרת אצלי בין הפגישות תוכלי בבקשה להסביר בכמה מילים? תודה

לורד, מה שכתבת מעיד על העובדה הפשוטה שאת אנושית. :) לכולנו זה קורה. לעיתים קרובות אנחנו לא מעבדים דברים באותו הרגע או אפילו אומרים משהו מסויים באותו הרגע ואח"כ מבינים שרצינו לומר משהו אחר. לפעמים זו אכן הגנה ולפעמים זה פשוט הזמן שלוקח לנו אכן לעכל את הדברים לחשוב עליהם אולי גם להרגיש אותם אחרת, מה שחשוב זה שתבואי לפגישות גם עם הדברים הללו שעולים אחרי ותביאי גם אותם לידי דיבור, ליאת

29/10/2014 | 10:40 | מאת: ורד

מנהל פורום פסיכותרפיה