בעיה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

22/10/2014 | 12:56 | מאת: מיכאל

כאמור המשיך בדאגתי ואדאג שתדע שאני לא עוזב. הצעתי לה לדבר עם מישהו אחר ודיברתי עם חברת משפחה שהתקשרה אליה ולה אמרה שהיא בסדר ושהיא איננה פנויה להיפגש.. אני לא יודע מה עוד חוץ מלהיות פה,יעזור.. תודה ליאת.

למיכאל, לגמרי מבינה..וטוב שפנית לחברת משפחה, הייתי ממשיכה בכוונים שאתה נמצא בהם- לנסות לדבר איתה ולהגיע אליה, לשים לב לשינויים בהתנהגותה, וגם לחשוב על עוד אופציות של אנשים קרובים אליה שיכולים אף הם לנסות להגיע אליה, ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה