אכפתיות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

05/10/2014 | 12:53 | מאת: Paradise

שלום ליאת, אפשר שאלה: למה כל כך אכפת לי, שיהיה אכפת לה? אפשר לטפל במישהו גם אם לא אכפת ממנו? זו העבודה שלה, לא? סוג הטיפול שלי לא מצריך התקשרות למטפל, מדובר בטיפול קצר מועד שפותר בעיה נקודתית וזהו. אבל, איך אפשר לדבר על נושאים אישיים בלי להיקשר? ובלי לרצות אכפתיות וחיבה? למה הכל אצלי מערב רגשות? ליאת, יש לי דרישות מוגזמות?

היי פרדייז לא, "הדרישות" אינן מוגזמות, קשה שלא לערב גם רגשות כשמדובר בטיפול שהוא קשר אינטימי ועמוק, אפשר שיהיה למטפלת איכפת גם אם זו "העבודה" שלה אני מאמינה שקשה לטפל מבלי שאיכפת... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה