קבלה לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

25/09/2014 | 21:52 | מאת: עדי

שלום ליאת, ברצוני לשאול, האם מועמדת שעברה טיפול תרופתי בכדורים מסוג ציפרלקס סיכוייה להתקבל לתואר שני בפסיכולוגיה קלינית קלושים עד אפסיים? תודה, עדי

היי עדי אני לא יודעת את התשובה בוודאות אבל עולות לי שתי שאלות...אחת, האם בכלל הכרחי לספר? ושתיים, בתחושת הבטן שלי גם אם כן הכרחי (ואני באמת לא יודעת) אני לא מרגישה שזו בעיה בפני עצמה, הרבה מאד אנשים משתמשים בטיפול תרופתי מסוג זה שכתבת והוא לא מעיד בהכרח על "בעיה" שלא ניתן להיות מטפל בעטיה, ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה