שנה טובה ועוד...

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

23/09/2014 | 08:46 | מאת: ורד

היי ליאת, שנה טובה ומתוקה! והמון תודה על התשובות החכמות שלך... הייתה לי אתמול פגישה עם המטפלת, ובסיום הפגישה ביקשתי שתצא והנחתי לה שוקולד על הכיסא. לא כתבתי לה מכתב , כי הרגשתי שקשה לי למצוא את המילים המתאימות (הקשר בינינו סבוך קצת ואני מרגישה שהיא מיואשת ממני לפעמים) ואז יצאתי מהחדר, וביציאה היא אמרה לי שזה מאוד מרגש אותה. ליאת, סליחה על השאלה המטופשת והילדותית: את באמת חושבת שהיא התרגשה? אני פוחדת שהיא אמרה רק מתוך נימוס, כדי לא להעליב סך הכל הבאתי משהו קטן ופשוט ואפילו לא כתבתי מכתב אולי היא מעמידה פנים? ואני מחבבת אותה וזה טיפה מפחיד

היי ורד שנה טובה ומתוקה גם לך! ותודה על מילותייך הנעימות. אני מאמינה שהיא לגמרי התכוונה לזה ושומעת שקשה לך להאמין באמת, ואת מנסה בזהירות...וזה יופי שאת מנסה. כן להתקרב זה גם נעים וגם מםיד לעיתים בו זמנית... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה