תהייה...

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

22/09/2014 | 15:00 | מאת: סתם מישהי

אחרי קריאה של התגובות פה יש לי תהייה ... אם כולם מרגישים אותו דבר (לבד, שאף אחד לא מבין אותו,שהעולם לא מאורגן דהיו כדי להכיל אותנו) איך זה בכל זאת שכולם מסביב אטומים? הרי כולנו זה כולם , לא?

היי סתם מישהי כתבת משהו כ"כ נכון ומדהים. ככל ששומעים יותר אנשים שמדברים באמת באמת על "הבפנוכו" שלהם מגלים שעמוק בפנים אנחנו די דומים. כולם עסוקים בלמצוא אושר, אהבה...כולם עסוקים בכל מיני חרדות, כולם עסוקים בכל מיני שאלות על מערכות יחסים, נפגעים, נעלבים, חלקנו עסוקים בלברוח מדברים, אחרים עסוקים בלרצות אחרים ועוד ועוד אבל זה בדיוק העניין מכיוון שכולנו בני אדם והאדם הוא ייצור מורכב זה בדיוק העניין שלפעמים הוא אטום ולפעמים הוא רגיש..לא הייתי אומרת שכולם אטומים כמו שלא כולם רגישים זה גם תלוי מצב, עיתוי, סיטואציה, בקיצור..מאד מאד מורכב אבל גם מעניין :) ליאת

29/09/2014 | 14:06 | מאת: סתם מישהי

כמו שכולם רצים לשום מקום... וכולם משתתפים למעשה בתחרות על שום דבר...כולם יוצאים מפסדים.

מנהל פורום פסיכותרפיה