לליאת

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

22/09/2014 | 00:23 | מאת: מאי

ליאת באתי לאחל לך שנה טובה ומתוקה :) תודה שאת פה תומכת ועוזרת! מאוד מעריכה אותך! חג שמח!! מאי

היי מאי תודה רבה :) מאחלת גם לך שנה טובה ורגועה ושקטה וברור שמתוקה מאד! שיהיה חג שמח ותמשיכי לשתף פה כפי שאת עושה עד היום, ליאת

23/09/2014 | 19:16 | מאת: sigal

כדי לא לפתוח עוד ועוד ... שנה טובה לך ליאת באמת תודה על קיומו של הפורום הזה והאפשרות לכתוב כאן . שתהייה לך שנה טובה שנה של ברכות ורק דברים טובים .

שנה טובה גם לך ובעיקר רגועה אולי קפילו קצת שמחה? :) הלוואי... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה