שנה טובה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

20/09/2014 | 23:09 | מאת: מיכ

ליאת יקרה, שלחתי הודעה לא בטוחה שנשלחה...אז שנה טובה ומתוקה והגשמת חלומות...האגדה על עץ הבמבוק הסיני הזכירה לי כי אני השנה אהיה 5 שנים בטיפול.. הרבה זמן ..רציתי שוב לברוח אך החלטתי לפתוח ולכאוב למרות... והלוואי שיצליח.....יהיה קשה...שולחת את הקישור מה דעתך? תודה על ההקשבה :) מיכל. https://www.youtube.com/watch?v=rwEJSmaHMos

היי מיכ, תודה רבה :) ושנה טובה מאושרת ושקטה וטובה גם לך! עוד לא פתחתי את הקשור רוצה לקחת לזה זמן אבל אני שומעת הרבה אומץ בכך שאת בטיפול ומתמודדת עם השדים הפנימיים גם אם לפעמים רוצה לברוח, ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה