שנה טובה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

20/09/2014 | 15:50 | מאת: ליה

שנה טובה לך ליאת אני מאחלת לה ששנה זו תהיה מלאת אנרגיות, הרבה חוזק, שתמשיכי להיות איתנו,שנה של פריחה, הישגיות, בריאות, וצמיחה לכל אחד לכיוון שירצה, שנסתכל על חצי הכוס המלאה שנה של בטחון בגבולות. רציתי לשאול אותך, פעם לא הייתי חסרה בעבודה, אולי יומיים בשנה ביום אני מוצאת עצמי פתאום בלי כוחות ואני חייבת ללכת לנוח, לישון, אחרת אין עם מי לדבר . האם מקורו בנפש עיפה, בבעיות הנפשיות, קשה לי להבין אמנם התגברתי אבל איך זה אני נזרקת על המיטה, אני פשוט צריכה כוחות ממה זה נובע? כן, התפטרתי, אבל חברה מעבודה דברה איתי, הגעתי למסקנה שלא קל למצוא עבודה אם את נעדרת לעיתים מהעבודה,(זה לא מה שהיה פעם) במצבי הנוכחי עדיף להשאר מה גם שיש לי ותק עם הרבה תנאים סוציאליים, גמל,פיצויי פרישה והמון חופשים שאוכל לסיים את התואר שלי. מודעת לעובדה שקשה לי להבין דברים ברגע שזה קשור לכסף. גם במקום עבודה שלי אפשר לעבוד עד גיל 80. יש לנו עובדת בת 85 אמנם באה פעמיים בחודש אבל גם זה משהו לארו הנסיבות.

היי ליה תודה על האיחולים ומאחלת גם לך שנה טובה ומאושרת עם רוגע נפשי. כן, עייפות בהחלט יכולה לנבוע מלחץ נפשי וממתח שאינו רק גופני. אני כבר לא זוכרת אם שאלתי אותך מדוע בעצם את לא פונה לטיפול לקבל איזו עזרה נפשית? נשמע שהרבה פעמים לא קל לך מבחינת מתח וחרדה ועומס. אולי כמתנה לעצמך לשנה החדשה? :) ליאת

20/09/2014 | 22:11 | מאת: ליה

אני מקבלת טיפול תרופתי קבוע 14 שנה.מעבר לזה לא אמרו לי אף פעם שאני צריכה להעזר. מה דעתך?

מנהל פורום פסיכותרפיה