מה היית עושה אילו? ( ו...יוטיוב אחד)

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

18/09/2014 | 23:24 | מאת: אבודה מפעם

מטופל שלך היה מקליט חלק מהפגישה( כעשר דק') ללא ידיעתך? והדרך שבה הית מגלה זאת היא ע"י המטופל עצמו- שהיה שולח לך (נניח במייל או לווטסאפ) את ההקלטה? ( כדי "להתוודות" ולשתף אותך שעשה זאת). האם היית מיידית מסיימת את הטיפול? https://www.youtube.com/watch?v=ANk7lp3fT5k

היי אבודה מפעם מדובר במעשה חודרני פולשני ותוקפני כך שאני חושבת שלא פשוט לעבד את העניין בתוך טיפול. אני מניחה שהשאלה האם מפסיקים את הטיפול או שהמטפל מצליח להכיל זאת ולדבר על זה בטיפול תלויה מאד בגבולות המטפל ובתחושתו למול המעשה הזה בהתאם לקשר עם המטופל וכחלק מכל הקשר, ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה