סיום טיפול2

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

18/09/2014 | 18:32 | מאת: הייתי פה בעבר

רק מעדכנת שבינתיים יזמתי וחיפשתי ומצאתי לעצמי מטפלת חילופית אני חושבת לנסות אותה מחוץ לרצף הטיפולי שלי, שבינתיים ממילא לא מתקיים ונמצא בחופשה כפויה ואין ביני ובין המטפל שום תקשורת. חשבתי על התייעצות נקודתית (בגלל המשבר מול המטפל הנוכחי) ואולי גם המשך טיפול בנפרד לעניין מאוד ספציפי שאני לא מצליחה להתקדם בו בטיפול מול המטפל הנוכחי דקה לפני שאני מפרקת את הטיפול שלי לחלוטין זה פשוט נראה לי הרע במיעוטו במצבי ללכת להתייעץ עם מישהו נוסף וחיצוני מה דעתך?

היי לך נראה לי בסדר גמור לערוך התייעצות כזו רק בהמשך במידה ואת מחליטה להמשיך שם חשוב לדעת האם את מפסיקה את הטיפול הנוכחי או שאת מטפלת שם בנושא מאד מוגדר ושגם המטפל הנוכחי יידע על כך. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה