סיום טיפול

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

12/09/2014 | 09:46 | מאת: הייתי פה בעבר

שלום רב בעבר כתבתי כאן, תחת שם אחר אני בטיפול פסיכודינמי כבר 7 שנים אצל אותו מטפל יש בי הרגשה ותחושה של מיצוי הטיפול מולו מכל הכיוונים יש אצלי הרגשת תקיעות גדולה שנובעת בין היתר מהאישיות שלו, יש בינינו אי הסכמות, הרבה שתיקות ולאחרונה גם הרבה בכי סביב הנושא הזה של סיום הטיפול ותחושת אובדן ואבל על סיום הטיפול בצורה שכזאת. מנסה לחפש מטפל/ת אחרת.

היי לך זה לא קל לסיים טיפול אחרי הרבה שנים אבל לפעמים אכן יש מיצוי. אני לא חושבת שלסיים בתחושת מיצוי זה לסיים ברע, הרי בודאי היו גם דברים טובים בטיפול הזה כך שאפשר להתבונן אחורה ולדבר על מה שהיה וגם על מה שלא היה,אולי זה יעזור לתחושה קצת יותר טובה ושלמה, ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה