המתנה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

10/09/2014 | 20:35 | מאת: :-(

שלום שוב, תודה על תשובותייך הקודמות. אני מניחה שאת צודקת בהרגשתך. אבל יש לי עוד בעיה. מרגיזה אותי ההמתנה הזאת לפגישה. אני כל כך זקוקה לה כל הזמן. רוצה אותה איתי! משגע אותי שהיא מוגבלת רק לפעם שבועית. מה עושים עם זה? ואי אפשר להגיד שזה יעבור ואתרגל עם הזמן, מכיוון שזה לא קורה. להפך, רק רוצה אותה יותר ועוד ושתהיה איתי כל הזמן. בסדר, לא אגזים, לא כ-ל הזמן. זה בלתי אפשרי בכל סוג של קשר, אך לפחות שיהיה יותר.אני יודעת שזה לא יקרה, וזה מתסכל אותי כל-כך. מתיש אותי לחכות ולחכות וכשמגיעה הפגישה, היא נגמרת יותר מדי מהר ושוב נותר לי לחכות. זה מעייף. ולא שאני יכולה להתנחם בקשרים אחרים (כי הם אינם)

היי לך, מבינה את תחושתך אבל יתכן שאם היא הייתה ממלאת את הפנטזיה הזו זה בעצם לא היה לטובתך, כך שאולי יש הגיון גם בהמתנה ובמקום של החוסר, ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה