הי ניצן,

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

30/08/2014 | 12:12 | מאת: בלה

מזמן לא כתבת בפורום... מה שלומך? איך מתקדם עם הטיפול התרופתי? אשמח לשמוע, בלה.

30/08/2014 | 23:51 | מאת: ניצן

היי בלה, איזה כיף שחשבת עליי וכתבת! את מותק ;-) אני באמת הרבה יותר טוב.. לפעמים אני אפילו מרגישה מעולה! מדהים, לא? אני חושבת שזה סוג של היי, אולי אפילו סוג של אמונה שמגשימה את עצמה, ולא אפקט אמיתי.. מבינה למה אני מתכוונת? :) זה מהר מדיי טוב מדיי. לרגעים אני מרגישה שגדלתי. שיש לי יותר כוחות להתמודד עם אתגרי החיים. הפסיכולוגית שלי אומרת שהציפרלקס לא יכול להשתיל בי מחשבות שלא שלי ממילא. שכל זה כבר היה שם ברקע, מתחת לדכאון והחרדה. אולי היא צודקת.. בשבועות האחרונים אני מרגישה שהחיים שלי זזים קצת קדימה. הם התחילו לזוז גם לפני הטיפול התרופתי, אבל עכשיו אני יכולה יותר לשאת את השינוי בלי להיבהל. מוזר לי לשמוע את עצמי כותבת את זה.. מותר גם לשאול לשלומך? :) ניצן

31/08/2014 | 19:51 | מאת: בלה

אני בסדר, מחכה קצת למחר שתחזור השגרה אחרי החופשה הארוכה של הילדים. מחכה גם לסיום החופשה הארוכה של המטפלת שלי שתסתיים ברביעי. מקווה שגם שיעבור ה"היי" שלך המצב יתייצב על מקום שיותר קל בו - לחיות ואפילו לפעמים להנות מהחיים :-) בלה.

מנהל פורום פסיכותרפיה