הכאב והסבל

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

27/08/2014 | 19:55 | מאת: מיכ

"הכאב הוא חלק מהחיים הסבל הוא כבר עמדה"....משהו כזה אמרה לי המטפלת....מה דעתך? האם גם את מאמינה בזה? את מוכנה קצת להאיר את עיניי? נדמה לי שהיא קצת בקטע של בודהה... מיכל

היי מיכ, הכי טוב לשאול אותה למה התכוונה בדיוק. כאב הוא אכן חלק מהחיים, ובכלל רגשות שאנו נוטים להגדירם כ"לא נעימים", סבל זה אולי עניין של פרשנות אישית משום שלמשל אפשר לסבול אבל אנחנו יכולים לדעת שבסוף הסבל יש: אושר, הנאה ועוד...אז האם זה סבל פר סה? מנסה לחשוב גם למה התכוונה וזו הפרשנות שלי... ליאת

28/08/2014 | 23:14 | מאת: מיכ

אהבתי את התשובה שלך...תחשבי שעשיתי לייק :) כן פרשנות אישית...אשאל אותה בפגישה הבאה ונשוחח על זה....ואני כבר חשבתי יותר מדיי....ומה היא רצתה לומר...אז תודה.

מנהל פורום פסיכותרפיה