אין

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

27/08/2014 | 17:44 | מאת: :-(

היי, אם הפסיכולוגית קבעה שאני מתגעגעת אליה, וכששאלתי אותה אם היא התגעגעה - לא רצתה לענות, מה עליי להסיק? אני מניחה שזה נובע מרצון שלא לשקר ולהגיד כן או חוסר רצון לפגוע ולהגיד לא. די ברור לי שהיא לא הרגישה כך. איך אוכל להתמודד עם זה? הידיעה שאליי היא לא מתגעגעת ואני יודעת שמגוחך שמשווה בינינו, הרי זה לא סימטרי. אך בכל זאת. תודה :-(

היי לך סמיילי עצוב, נכון, זה קשר לא סימטרי ולפעמים זה מתסכל. יש משהו בשאלה שלך שאולי קצת מכשיל אותך, האם יש אפשרות שהיא מרגישה למשל רגשות אחרים שהם חיוביים אך אינם בהכרח געגוע? האם אפשר לנסות להרגיש מה היא מרגישה למולך גם מבלי לשאול? ליאת

28/08/2014 | 23:26 | מאת: :-(

למה אי אפשר להגיד? אם יש רגשות חיוביים, מה הבעיה לדבר על זה? אלא אם הם לא אמיתיים. ועוד היא קבעה שאני מתגעגעת, היא העלתה זאת. זה לא בא ממני. אז למה לה מותר לקבוע שאני מתגעגעת ולי אסור לשאול? למה אני צריכה לנסות להרגיש מה היא מרגישה למולי? אם כך, אני מרגישה רגשות שליליים.

מנהל פורום פסיכותרפיה