מיילים בין הפגישות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

26/08/2014 | 20:04 | מאת: ורד

היי ליאת, חזרתי לטיפול ותהיה פגישה שבוע הבא(עד המשבר הבא? מקווה שלא) עד כמה זה נורמלי לפנות למטפל במיילים בין הפגישות? המטפלת שלי אמרה לי שבעיקרון היא לא מאפשרת פנייה כזו, אבל בשבוע האחרון יוצא לנו להתכתב כבר כמה פעמים? (גם מצידה) וזה קצת מבלבל... אני פוחדת שהיא תשים לי גבול, או שתשלח מייל נזיפה... או שסתם תאבד את הסבלנות אליי...

היי ורד, מיילים בין הפגישות הן צורת תקשורת שאם המטפ והמטופל מגיעים להסכמה לגביה, בדיקת הצורך מאחורי זה, ומציבים בדיוק את הגבולות (מתי כותבים, כמה כותבים, תשובות המטפל למיילים ועוד) אז אין שום בעיה, זה בודאי נורמלי ואף לגיטימי. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה