נשאר רק המון כלום

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

16/08/2014 | 00:58 | מאת: שלי

שלום.. אני עייפה כבר,וצריכה עזרה הלוואי ויכלתי לברוח מעצמי. אבל אני לא ובכל זאת הכל מפחיד ולא נעים לי. המשפחה שלי נהרסה היום חלק גדול כל כך ממנה התפוגג,ברח לי מבין האצבעות,לא השאיר לי רגע אחד של אושר ממנו. כל כך דומה לי. אני אחכה עד שמשהו ממש רע יקרה לי,כאילו זה שנעלמת זה לא מספיק על מנת להכתים את ליבי בשחור. ואז אולי שם אוכל לראות אותך שוב. איך מחשבים את הזמן בלעדיך? איך עושים תכניות? עדיף שאשתוק.

היי שלי, מבינה שאת עוברת משהו קשה שקשור בהתפרקות או נטישה? קשה להבין בדיוק, רק בין השורות...אני יכולה לומר שיש רגעים שבהם באמת הכל נראה שחור משחור וללא דרך מוצא אבל לפעמים צריך זמן כדי לעכל ולעבד ולמצוא לאט לאט את נקודות האור.. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה