לימודי פסיכולותרפיה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

14/08/2014 | 19:20 | מאת: נאש

שלום, סיימתי לימודי תואר ראשון בפסיכולוגיה ולא יכלתי להתקבל לתארים מתקדמים בפסיכולוגיה. אחרי חיפוש רב, ראיתי שאפשר ללמוד תעודה בפסיכותרפיה וייעוץ אקזיסטנציאליסטי במכללת סמינר הקיבוצים. מה דעתך? מה הסיכוי למצוא עבודה אחרי סיום התעודה? מה יש אפשרויות לעבודה אחרי סיום 3 השנים בלימודים? מה לגבי השכר..?

היי נאש, אין לי תשובה חד משמעית לגבי מה שכתבת משום שההצלחה בעבודה זו תלויה בהמון פרמטרים שמתחברים יחדיו להצלחה במקצוע. אני חושבת שהכי טוב אם תבררי עם בוגרי התכנית הספיציפית הזו שעליה כתבת לגבי ההמשך התעסוקתי, היכן השתלבו, האם בציבורי או בפרטי, האם מרוצים, ועוד. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה