פורקת

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

02/08/2014 | 17:28 | מאת: מאי

היי ליאת.. אני רושמת את ההודעה הזאת נטו בשביל לפרוק.. כי קשה לי להכיל את המצב הזה.. אני מכירה מישהו שנהרג השבוע במלחמה, וזה קשה.. בנוסף לכל זה .. אח שלי עשה תאונה .. הוא בסדר.. אבל האווטו הלך טוטאלוס.. זה שהתנגש בו עבר באדום.. אני בתקופת מבחנים עכשיו.. אין לי באמת אפשרות ללמוד ואדחה את כל המבחנים.. הפסיכולוגית הפרה את מה שסיכמנו לגבי ההנחה.. היא חייבה אותי על מחיר מלא לפני שעידכנה אותי על שינוי.. אני מרגישה הרבה בגידות של אנשים.. אמא שלי מקשיבה תמיד רק לאח שלי.. הם כמן זוג.. היו צריכים להתחתן.. אני מרגיה שנאה כלכך גדולה מבפנים.. הכל גועש.. צונאמי.. רעידת אדמה.. מחכה שיעבור כל ההרס הזה

היי מאי נשמע באמת המון דברים בבת אחת, במצבים כאלו אני חושבת שחשוב להתייחס לכל דבר בנפרד ולא לראות את כל התמונה ביחד כי אז באמת זה מרגיש כהרס וכמשהו שאי אפשר להתמודד איתו. האם את בטוחה שכדאי לדחות את המבחנים? לפעמים דווקא כשממשיכים בשיגרה זו הדרך הכי טובה ובטוחה להתמודד.. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה