קשה -טריגר

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

25/07/2014 | 17:02 | מאת: sigal

כל כך קשה היום . מחשבות שלא עוזבות רעש בראש כמו קן של צרעות תמונות . פרצופים מלחמה אין סופית בתוכי ... נשארו עוד שבועיים מגרדת את הקירות כבר נשמעים הקולות כנגדה מפחדת שמרוב שמחזיקה זה יתפו ץ כשהיא תחזור

היי sigal הקולות כנגדה הם כי אולי גם קשה וגם מכעיס להתמודד לבד לא פשוט לחכות לה כך כשמרגישים ש"עומדים להתפוצץ".. אני בטוחה שלא רק תתפוצצי עליה , בודאי גם תגיע הקלה כשהיא תחזור עוד קצת... ליאת

28/07/2014 | 14:41 | מאת: sigal

יודעת אלו מחלקיי זועמים ועל מה התסכול . הכתיבה על כך עוזרת לי לזכור להציב גבולות ולזכור שאנחנו נמשיך מהיכן שהפסקנו וברור שנחזיק היא איתנו גם שאיננה .לרגע אני לא שוכחת את זה . תודה על זה שאת כאן תומכת .

מנהל פורום פסיכותרפיה