ימים קשים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

22/07/2014 | 16:13 | מאת: ליה

ימים קשים עוברים עלי, אני אוכלת קשה לי להתרכז בלימודים או אפילו אני לא מסוגלת ללמוד, הראש שלי עם הילדים בצבא, והחיל החטוף הייתי כל כך מזועזעת, כל כך יפה ואמיץ, לוחם מצטיין בבית הנשיא, למה זה מגיע לאמא שלו? 3 אחים זה בכלל קשה, החייל שלי השתחרר ביום הפלישה לעזה. כל מערכת השיווק. בעבודה קרסה, אין עבודה, כבר לא חשוב הרכסף אבל מה עם הילדים בעזה?

היי ליה, מבינה את המועקה והחרדות בייחוד סביב אותם ילדים שנמצאים שם כי אכן הם קודם כל ילדים של מישהו ורק אח"כ חיילים וזה קורע ומטלטל לראות את הכאב הבלתי נתפס של ההורים והמשפחות,ופוגש את רובינו בבטן הכי רכה, מאמינה שהרבה חווים את מה שתיארת כי איך אפשר שלא? תהיי סלחנית לעצמך בנוגע לאוכל או העדר הריכוז זה מאד נורמלי ואנושי, ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה