ליאת

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

15/07/2014 | 23:21 | מאת: מיכ

נכון שאפשר לדבר על דברים טובים, אבל קורה לי משהו מוזר...הייתי בסדר כשהיא לא הייתה, ופתאום כשחושבת על פגישה אני נלחצת שארצה יותר...שיהיה יותר קשה כי נפרדות שוב לשבועיים.....אני לא חושבת שמסוגלת לכך, פתאום שוב חושבת על הפגישות שלנו...לכן מעדיפה לוותר על הפגישה...בכלל קשה לבוא אליה אחרי שבועיים ושוב להיפרד.. מבינה?

היי מיכ בודאי שמבינה.. אבל אולי אפשר להתייחס לזה לא כפרידה אלא כהפסקה, ולנסות להחזיק את הרצף למולה בראשך ובליבך... מובן למה אני מתכוונת? ליאת

17/07/2014 | 13:14 | מאת: מיכ

וקשה לי...ובכל זאת נפגש בסוף ביום א', איני יודעת מה יהיו ההשלכות כי שוב שבועיים בלי קשר איתה, תודה שאת מבינה אותי.

מנהל פורום פסיכותרפיה