ליאת יקרה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

14/07/2014 | 08:49 | מאת: מיכ

היי, מה שלומך בימים אלו? אני בסדר, להפתעתי כי רבה...ואסביר, אני ממש לא חרדתית וזה מוזר לי כי אני אדם חרדתי קצת, דואגת שנגיע למרחב מוגן בזמן אזעקות, נסעתי לשבת למשפחתי שגרה דרומה מאיתנו, יותר אזעקות, יירוטים אבל אני ממש בוטחת בכיפת ברזל ובהנחיות שקיבלנו ונוהגת על פיהן ומרגישה שזה בסדר, לא נורא...יחלוף! גם באיזורי נשמעו מספר אזעקות וילדיי ממש מקסימים, לא לחוצים, נוהגים בהגיון ואני גאה בהם!! ממשיכים ללכת לקייטנה... ודווקא עכשיו המטפלת שלי בחופשה בחו"ל עוד יומיים יש לי פגישה, היא חוזרת ואחר כך נוסעת שוב לשבועיים...כך שממש מתחשק לי לומר לה, הכל בסדר, תסעי לך שוב, וכשתחזרי אני אדבר...נראה לי פגישה מיותרת בין הנסיעות שלה, מה דעתך? כי לא אפתח נושאים כשהיא נוסעת שוב.... שיהיה שקט כמה שיותר מהר, מיכל

15/07/2014 | 19:46 | מאת: SIGAL

יודעת ששאלת את ליאת אבל עונה לך אם נכון לך קחי ואם לא זרקי . נכון שאת מרגישה בסדר והכל אבל חודש הפסקה זה אפשרי אבל מאוד מאוד קשה ..פגישה לא חייבת להיות גרוד ופתיחה של דברים פגישה יכולה להיות גם להרגעה למילוי מצבים להרגשה הטובה ואז אפשר שוב שבועיים להשאר לבד ..זו יכולה להיות פגישה של אגירת כוחות שאני לא לבד ביא רק בחופש והיא חוזרת ...חישבי על זה ..בכל מקרה שיעבור בקלות ומהר

שכתבנו כמעט את אותו הדבר, אז Like! ליאת

היי מיכ, איזה יופי לשמוע שאת לא נלחצת. זה לא מובן מאליו, מניחה שגם ילדייך מרגישים אותך ולכן גם הם רגועים ומעולה שאיפשרת להם להמשיך בשגרה. לגבי הטיפול, לא בטוחה שפגישה כזו מיותרת, לפעמים יש לי הרגשה שיש איזו מחשבה מוטעית שלטיפול מגיעים רק אם יש נושאים כבדים מאד לעבד אבל לפעמים אפשר גם לספר על דברים טובים, על כוחות, פשוט לקבל תמיכה עידוד והכלה...גם לזה יש כוחות ריפוי. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה