לחצים ודאגות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

07/07/2014 | 01:40 | מאת: מאי

היי ליאת, אני ממש עוד קצת מסיימת את התואר ויש לי עכשיו תקופת מבחנים ומלא עבודות.. אני מרגישה שלא עומדת בזה.. מהלחץ אני לא מתפקדת.. וגם בטיפול נפתחים דברים קצת קשים.. אז זה מקשה עלי לתפקד וגם להירדם בלילה.. אני מרגישה שיש לי מלא דאגות ושאני צריכה לקחת על עצמי גם את הבעיות של אחרים,.מאוד קשה לי להציב גבולות אני נכנסת לדיכאון קטנטן כזה.. ולא נעים לי בכלל.. ובשביל לא להתמודד נגיד עם העומס של הלימודים אז הראש שלי ישר חושב באובססיביות על הטיפול., אין לי שלווה... איך אני יכולה לנסות להירגע בתוך המערבולת הזאת? תודה ליאת..

היי מאי, יש תקופות כאלו שהלחץ גובר מכל מיני סיבות ואז גם הלילות קשים יותר ואני גם שומעת שאת מודעת לזה שההתעסקות בטיפול גוברת אולי כמילוט. נסי להשמש בטיפול גם כמקום לתמיכה ולא רק מקום לעיבוד של דברים זה תפקידו (גם) בעיתות כאלו, ואולי יש לך גם אפשרות לחשוב על אופציות נוספות להרגע על פי מה שמתאים לך (חברים, ספורט, טלוויזיה ועוד..) ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה