סיום סמסטר

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

23/06/2014 | 08:52 | מאת: ליה

אז זהו סימתי סמסטר, היתה עבודה שחורה, פתאום בא לי פינוק איזה חו"ל לדוגמה, אבל אין לי כסף חוצמזה שלא אשאיר את הורי הקשישים בלי עזרה. אני בולעת עוגה והמשקל מצבו קשה. צריכה חגיגה לנפש, לנשמה משהו אשקרה טוב.הבחינה לפני. מאוד נהניתי מהקורס םתאום הבנתי שאני מחוננת לקוית למידה, אילו היתה לי עזרה נפשית בתיכון הייתי היום דוקטור. אבל אז זה לא היה מובן מאליו. אז מה אםשר לעשות לנשמה?

היי ליה את נשמעת מעט יותר מאוששת הפעם :) מרגישים שירדה איזו אבן מעל ליבך. מה אפשר לעשות לנשמה? כל מה שעושה לך טוב והוא בגדר אפשרי. זה יכול להיות אפילו משהו קטן.. קפה עם חברה ארוחת בוקר סרט מעניין ספא :) הופעה ספורט נסיעה /טיול לאיזה מקום כיפי (אפילו קרובה) אפר לחשוב על עוד המון דברים השאלה מה מדבר אלייך.. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה