עזרה

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

24/05/2014 | 22:43 | מאת: מאי

ליאת אני עשיתי טעות עצומה ושלחתי למטפלת הודעה שמסיימים את הטיפול בשלישי הקרוב. אני ממש משגעת אותה. שולחת הודעות של סיום ואז רוצה לחזור. היא אמרה שאיאפשר לבנות ולהרוס ושטיפול לא יכול להתנהל בצורה הזאת ושאני צריכה לקחת אחריות על המילים שלי. את חושבת שהיא תקבל אותי בחזרה? אני בקושי ישנה ואוכלת כבר כמה ימים. אני במצוקה אמיתית. מה את חושבת ליאת? תודה רבה

היי מאי אני מאמינה שהיא תקבל אותך אבל אני חושבת שהיא מנסה לומר לך שיש גבולות גם למילים ולסמסים ושמאד קשה לה להתנהל למולך באופן שבו את מטלטלת את הדברים. מניחה שזה לא קל בשבילך לקחת אחריות על המקום הזה כי אולי הרגשות גוברים כל פעם לכאן ולכאן אבל נדמה לי שהיא מנסה לעזור לך לשים לעצמך גבולות טובים בסופו של דבר לך ולטיפול. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה