אני גאה בעצמי

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

19/05/2014 | 07:44 | מאת: מיכ

החיבוק...חשבתי פשוט לפתוח את הנושא הזה איתה, שוב...אבל הפעם לומר לה שתהיה מודעת לכל הסיכונים שבקרבה (למרות שהיא מודעת) שוחחנו על הכל, שאני יודעת שרוב המטפלים מתנגדים, שזה נדיר ויש כל מיני סוגי מטפלים ויש צרכים שונים לכל אחד....הבהרנו דברים ועכשיו אני שמחה על החיבוק וגם על הגבול :) וזה מרגיש שזה מתאים לי בדיוק!!! ודווקא מאז שיש חיבוק בכל פגישה אני הרבה יותר בטוחה בטיפול, יותר משתפת ומסתכלת עליה יותר במבט ישיר במקום להשפיל מבט, כנראה שזה נכון עבורי, תודה ליאת.

היי מיכ, מעולה שדיברתן ושהגעתן להבנה הדדית שבה גם הצרכים והגבולות שלה מתממשים וגם אלו שלך. אין מקום טוב מזה! ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה