כתבתי

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

10/05/2014 | 09:43 | מאת: מיקה

כתבתי שאלה,הסברתי שאני לא בן אדם שמדבר,לא עוזר לי,לא מאמינה בכל הטיםול הפסיכולוגי. שאלתי האם היית ממליצה לי על טיפול אחר בכדי שאפסיק לראות את אבא שלי נופל שוב ושוב ואוכל לחיות כמו בן אדם..?

היי מיקה, אני זוכרת את שאלתך. אני חושבת שמאד קשה להעזר בטיפול אם לא מגיעים עם איזושהי אמונה שהטיפול יכול לעזור וממה שכתבת בזמנו בשבילך, טיפול דווקא כן יכול לעזור. מה שכן, אולי אין מספיק כימיה עם המטפל (או מטפלת? את זה איני זוכרת) ואז כדאי לשקול החלפה. ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה